Growing Marijuana Forum

Bud of the Month: Umbra's White x Nepalese Indica
Go Back   Marijuana Growing Forum > Marijuana Cultivation > Sick Plants & Problems
Register FAQ Social Groups Calendar Search New Posts Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools
Old 02-09-2018, 12:23 PM   #41
sopappy
 
sopappy's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Great White North
Posts: 1,598
sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy
Default

There be thrips in the room dammit! I'm late catching them too, thanks Rose, Umbra, I thought it was pH, nute or shitty grower syndrome.

I'm measuring wingspan to catch when they go zombie but I think it's starting, tiny spots on the seedlings starting but I still see growth but I think it is slow to stopping :-(
sopappy is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 01:33 PM   #42
sopappy
 
sopappy's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Great White North
Posts: 1,598
sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy
Default

Well, I'm not a quitter but I sure get tested. This is the biggest, probably a male, almost 2 weeks old. same old, same old, slow to stop to dead, here we go again
What the hell is on that leaf? thrip damage?

I see the cotyledons yellowing so I'm STARTING light nutes 200ppm anyways, sucker for punishment I guess
(all they got was water 50ppm)

update
Nutes are 150ppm, even parts 3 floras + calmag pH 6.5
the trays fill to just touch the bottoms of the plugs and drain 4 times a day

smaller tray, about a week and half old, they all look like they're giving up
Attached Images
  
sopappy is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 09:13 PM   #43
Hushpuppy
Dr MadBud
 
Hushpuppy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: NC
Posts: 6,357
Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy Hushpuppy
Default

I don't see thrip damage. That would look like little whitish, squiggly lines in the leaves, or sometimes silvery spots...Azamax for the thrips They are getting far enough along now, that you wont cook them with 200ppm of nutes.
__________________
Don't fear the Drift TGC#2112

Blueberry punch
http://www.marijuanapassion.com/foru...ad.php?t=57271
Stealth cabinet grow
http://www.marijuanapassion.com/foru...389#post745389

Pup's new stealth closet
http://www.marijuanapassion.com/foru...ad.php?t=70037
Hushpuppy is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 11:05 PM   #44
sopappy
 
sopappy's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Great White North
Posts: 1,598
sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy
Default

Quote:
Originally Posted by Hushpuppy View Post
I don't see thrip damage. That would look like little whitish, squiggly lines in the leaves, or sometimes silvery spots...Azamax for the thrips They are getting far enough along now, that you wont cook them with 200ppm of nutes.
re-assuring, they sure don't look healthy to me tho, sum ting wong I says
and what's the brown spots?
And the growth seems so slooooow

I was shooting for 200 but had to dilute and went too far

update:
wingspan still increasing but I am not optimistic
sopappy is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 01:54 PM   #45
sopappy
 
sopappy's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Great White North
Posts: 1,598
sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy
Default crashing and burning

It's about 2 weeks to the day since this bunch sprouted and they are grinding to a halt. The plants stopped growing yesterday morning. I just started flo and empty 4 times a day 2 days ago.

Leaf damage? I have thripps on other plants in the room and an overspray of H2O2 was possible but I've seen this before, they all go walking dead on me like this. This patterns keeps repeating and I've been blaming seed quality.
Last 2 weeks is here.... What the hell did I do wrong?
Attached Images
      
sopappy is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 07:26 PM   #46
sopappy
 
sopappy's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Great White North
Posts: 1,598
sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy
Default

2 1/2 weeks, all 12 of them are showing this,
that leaf curl is new,
180 ppm ebb and flow to bottom of plug 4 times a day
plug is damp but not sopping,
I forgot to mention RO water but I haven't been using RO water on the plugs, I used mineralized water for that, but the ebb and flow is RO plus nutes now
(they NEVER sit in water, drains immediately when pump stops (4times/day)
Attached Images
 
sopappy is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 08:01 PM   #47
pcduck
InmYgArdEnwATcHtInGItgRoW
 
pcduck's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: A Duck Pond
Posts: 13,985
pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck
Default

Start pH @ 5.6 and let drift up to 6.1.
A pH of 6.5 is to high.
__________________


Helpful Greenhouse Links


Feed the soil
pcduck is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:58 AM   #48
sopappy
 
sopappy's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Great White North
Posts: 1,598
sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy sopappy
Default

Quote:
Originally Posted by pcduck View Post
Start pH @ 5.6 and let drift up to 6.1.
A pH of 6.5 is to high.
easy bucket to change, I'm on it
200ppm and I'm adding cal/mag

thanks! I hope yer right, my next thought was a virus
I'm pretty sure there are / were thrips in a tub in that same room.
Attached Images
 
sopappy is offline   Reply With Quote
Old Today, 02:12 PM   #49
pcduck
InmYgArdEnwATcHtInGItgRoW
 
pcduck's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: A Duck Pond
Posts: 13,985
pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck pcduck
Default

I use RO for everything. When using RO I add cal/mag when mixing nutes. For just topping off I use straight RO.
__________________


Helpful Greenhouse Links


Feed the soil
pcduck is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
State Department Says DEA Is Wrong on Marijuana Monopoly burnin1 Marijuana News 1 05-07-2016 05:41 AM
Which set for my setup? liermam Lights 20 05-07-2008 09:49 PM
My 1st Grow attempt, stunted growth, What did I do wrong? bigdulk Grow Journals 4 04-15-2008 06:50 PM
Beginner Grow setup HELP! ZTEC Growroom Setup and Design 6 03-29-2008 03:58 PM
got my setup going...just need some seedlings. fugly Growroom Setup and Design 5 10-10-2006 02:43 AM


All times are GMT. The time now is 03:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.